1 Reply Latest reply on Dec 11, 2017 8:56 AM by Carlos_A

    IVI Starter Kit

    IamGrut Community Member

      Greetings.

      We have an IVI Starter Kit without an operating system. When installing the OS there are errors. Photo of errors is attached.

      We tried to install the OS with 100% working drives: DVD, USB, SD-card. Installation was performed on SSD drive Intel SSD 320 Series 80 GB, SSD itself also works for sure. We tried HDDs as well. When we try to install the OS using motherboard itself (not some other PC) after the initial phase of the OS installer the entire periphery (Usb ports, SATA, PCI-Express) are disabled, so it is impossible to finish the install. When we try to install the OS on some other PC and then swap the drive, installed OS won't boot on IVI.  Even live-USBs won't work, because soon after they boot USB goes down. BIOS settings are default. We tried Windows, Linux and other OS, doesn't work.Has anyone encountered a similar  problem?

      353.jpg625.jpgIMG_20171124_180046.jpgIMG_20171120_134303.jpg

        • Re: IVI Starter Kit
          Carlos_A Brown Belt

          Hello, IamGrut :

           

          Thank you for contacting Intel Embedded Community.

           

          We suggest you address your consultations related to this product through the website and email address stated at the front side of the box shown in the provided pictures since the company related to them has all the information of this device. This information has been yellowhighlighted at the following picture:

           

           

          We hope that this information may help you.

           

          Best regards,

          Carlos_A.